Omakuva

Olen 23-vuotias ja kotoisin Lempäälästä. Nykyään asun Hervannassa kihlattuni kanssa. Opiskelen pääaineena ohjelmistotekniikkaa ja sivuaineena teollisuustaloutta. Aikani kuluu pääosin koulutöiden ja projektien parissa. Vapaa-ajallani pelaan ja urheilen.

Olen kiinnostunut monipuolisesti erilaisista asioista. Tämä näkyy niin laajassa musiikkimaussani, kuin harrastamissani/kokeilemissani asioissa. Sukeltaminen, benjihyppy, purjehtiminen, triathlon...

Olen intohimoinen asioista mistä olen kiinnostunut, panostan täysillä ja saavutan määrätietoisesti tavoitteita. Projekteissa olen yhteistyökykyinen johtaja.

Lyhyt Historiani

2014-2017

2014-2017

Lukio

Koulunkäynti lukioaikana ei rehellisesti sanottuna kiinnostanut tarpeeksi verrattuna LoL:in, CSGO:n ja Siege:n pelaamiseen. Ote suurimpaan osaan aineista oli tyylillä sieltä mistä aita on matalin. Koulu"menestys" (arvosanat BCCME) olisi ollut varmaan sitäkin heikompi ilman fiksuja ihmisiä ympärillä. Go Rellu!

2018-2021

2018-2021

Yliopisto

Aloitin opiskelun alunperin Konetekniikan parissa TTY:llä. Lukioon verrattuna tein ryhdistäytymisen koulun käyntiin ja ylipäätään elämänasenteeseeni. En enää valunut vain tunnilta/luennolta toiselle. Aktivoiduin tekemisessäni ja otin vastuuta niin koulusta kuin vapaa-ajasta. Yliopisto oli henkisen kasvun aikaa.

2020

2020

Eka alan työpaikka

Olin kesätöissä Nokialla ja pääsin kokemaan ensikosketuksen ohjelmistoalaan. Päädyin DevOps hommiin, vaikka ajattelin alunperin meneväni koodaamaan. Isomman ohjelmiston tekemiseen liittyvät asiat, niin kulttuurilliset kuin teknilliset, olivat arvokasta antia isosta firmasta.

2021-

2021-

Valmistuminen, oma yritys

Tuleva vuosi tulee varmasti olemaan kiireinen niin kuin aiemmatkin. Tavoitteena on lähteä tekemään omaa juttua eli suomeksi yritystä. Myös kandin työ on tarkoitus kirjoittaa kevään aikana ja valmistua ohjelmistotekniikan kandidaatiksi.